Arada kalmak...

Bildirimler
Tümünü temizle

Arada kalmak...

Ayaz
 Ayaz
(@ayaz)
Dertler: 1
Yeni Dertli
Dert Başlatan

Merhabalar benim derdim 8 yıllık evliliğim var var ama zamanla aramızda eşimle ufak tefek soğukluklar meydana geldi eşimin en çok gitcem bosancam birakcam demeleri terslemeri beni boşluğa itti bense yeni bir kadınla ara ara görüşmeye başladım zaman geçirdik ve iyce bağlandık birbirimize bu kadın bekar ve evlilik çağında aklından gecenler hissettikleri her dk uyum içindeyiz mutluyum zamanla eşimle aramizdaki kavgalar arttı boşanmak istyoruma döndü olay bu süreçte eşimi sevdimi ve çocuğumun oldundan vaz geçmek istemiyorum ayrılmak onsuz yaşamak istemiyorum bu sefer sevgilim ayrilmaktan taliblerinden bahsediyor çok ta kiskaniyorum iki ucu bklu deynek oldu ben ne vaz gece biliyorum nede biraka biliyorum sevgilim üstüme geliyor ve tehtid ler başladı bırakırım falan şeklinde sevmedim davranışlara girdi eşim boşanmak istyor bense hiç kimseden vaz geçmek istemiyorum ikisinide seviyorum herşeyden vaz geçip sonsuzluğa yürümek istyorum o derece bunaldım ne yapcam bilmiyorum 

Gönderildi : 21/02/2024 7:37 pm
Konu Etiketleri
Dertanlatt Admin
(@admin)
Dertler: 15
Üye Admin

Gönderen: @ayaz

Merhabalar benim derdim 8 yıllık evliliğim var var ama zamanla aramızda eşimle ufak tefek soğukluklar meydana geldi eşimin en çok gitcem bosancam birakcam demeleri terslemeri beni boşluğa itti bense yeni bir kadınla ara ara görüşmeye başladım zaman geçirdik ve iyce bağlandık birbirimize bu kadın bekar ve evlilik çağında aklından gecenler hissettikleri her dk uyum içindeyiz mutluyum zamanla eşimle aramizdaki kavgalar arttı boşanmak istyoruma döndü olay bu süreçte eşimi sevdimi ve çocuğumun oldundan vaz geçmek istemiyorum ayrılmak onsuz yaşamak istemiyorum bu sefer sevgilim ayrilmaktan taliblerinden bahsediyor çok ta kiskaniyorum iki ucu bklu deynek oldu ben ne vaz gece biliyorum nede biraka biliyorum sevgilim üstüme geliyor ve tehtid ler başladı bırakırım falan şeklinde sevmedim davranışlara girdi eşim boşanmak istyor bense hiç kimseden vaz geçmek istemiyorum ikisinide seviyorum herşeyden vaz geçip sonsuzluğa yürümek istyorum o derece bunaldım ne yapcam bilmiyorum 

ayaz derdini anlayabilmek adına yazını bir kaç defa okudum fakat yazacak  pek bir şey bulamıyor insan.

hani bazen konuşamaz sın kelimeler dilinin ucuna gelir ya ha öyle işte, kadınlar ayaz kadınlar çok değişik canlılardır. kadın  demişken  yenge hanım durduk yere neden boşancam bırakçam  ve terslemelerde bulunuyordu acaba bu davranışların aldındaki nedeni hiç sorguladın mı... muhtemelen sorgulamadın yada sen suçlusun belkide senin birine gönlünün kaydıgı gibi onunda gölü birine kaymış olabilir ama sebep sonuç ne olursa olsun arada coçuk var ona dikkat etmek gerekli zira pisikologluk olmamalı hatta sizin enteresan ilişkinizi o bebden uzak tutun toplumda yeteri kadar şuursuz birey var bir tane  daha çoğalmasın.

hesabını iyi yapmalısın sebep sonuç lişkilerine odaklan.

gönlün başkasına ''kayarken''  bak aklıma bir atasözü geldi   mercimeğe  giderken evdeki fasulyeden olma diye bir atasözümüz vardı.. yada buna benzer birsey.

All is well, every thing is ok

Gönderildi : 27/02/2024 1:06 am
Paylaş: