Arkadaslar benim lisede sevdigim bir çocuk vardi o zamanlar hoşlanmıyorum, bir gün okuldan çıktım ve beni o çocuk ve arkadaşları ama hem kiz var hemde erkek ark bekliyorlardı, çünkü son dersleri bedendi, sonra yanlarından geçtim, geçerken de sevdigim çocuğun yaninda gözlüklü bir erkek vardi, o şöyle dedi sevdiğim çocuğa, " Arkadaş birde kız çıktı başımıza" dedi ben geçerken duydum şaşırdım sonra arkaya baktigimda da sevdigim çocuk bana bakiyordu, iste boyle böyle devam etti, ama ben geçince de beklemeye devam ediyorlardı, çocuğa bakmıştım bi kere goz kacirmisti yere bakmıştı sonra bankta oturuyorlarda ark beni görünce hem kiz hemde erkek ark bana uzunca baktilar falan, sonra ARTIK beklemiyorlardi nedenini bilmiyorum, gözlüklü olan cocuk bana bakmısti yoldayken baya ama sevdiğim çocuk anlamadim ama farketmedi bile, sonra geçti haftalar bu çocuğu hiç gorememeye başladım, bir gün yol arkadasimla bekledik, herkes çıktı ama ama o yoktu, arkadaslarida, sonrada bitti, bir gün nasibim gelir diye aciyi çekmemek için kendimi rahatlattim. Lütfen dürüst olun.
Bildirimler
Tümünü temizle
Dert Başlatan
Gönderildi : 07/08/2024 12:36 am
Dertanlatt Admin Dertli Tepki Verdi